Gå til hovedinnhold

Webinar: Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler!


Spillbasert læring er både effektivt og engasjerende. Men kan det alene dekke læringsbehovene? 

Live Webinar tittel: Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler! Med Karl Fredrik Agnalt fra Storyboard og Claes Ytander fra Bisgame. Dato tirsdag 14. mars kl 08:30 CET tid.

Publisert: February 28, 2023

Dette var noen av spørsmålene vi tok opp på webinaret "Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler!" tirsdag 14. mars.

Det er fort gjort å fokusere på én undervisningsmetode. Men siden vi lærer på ulike måter, passer ikke samme metode for alle! Hvordan kan du nå ut til alle med læringsinnholdet?

Blandet læring kombinerer ulike undervisningsmetoder i et læringsløp. Dette har vist seg å være en av de mest effektive metodene for å lykkes med kompetanseheving.

Men hvilke undervisningsmetoder er best å bruke i et blandet læringsløp? Bør du velge spillbasert læring, eller tradisjonelle undervisningsmetoder?

Vi mener en kombinasjon av disse vil være det aller beste, og i dette webinaret viste vi hvorfor vi i Storyboard brenner for slike løsninger. 

Vi demonstrerte et læringsløp innen ledelse, hvor ett av elementene var 3D-simulering fra BisGame. Læringsløpet var lagt inn i vårt LMS, som også er integrert med Teams. Vi så på følgende spørsmål:

Med oss på laget hadde vi Claes Ytander – mannen bak BisGame. Han gav oss en liten smakebit på BisGame, og deltakerne på webinaret ytret stor ønske om å få se mer av dette. Vi vil derfor sette opp et webinar om BisGame og spillsimulering i nærmeste fremtid. Følg med!

Hvis du gikk glipp av webinaret, kan du se opptaket her! 😊 

Vi anbefaler også denne artikkelen: Har du 3D-simuleringer i læringsmiksen din?

Universell utforming av læringsinnhold – et samfunnsansvar

15–18 % nordmenn har en funksjonsnedsettelse. I 2022/23 fikk 12570 studenter utbetalt tilleggsstipend for nedsatt funksjonsevne. Hvordan kan universell utforming av læringsinnholdet inkludere...

SISTE NYTT: Storyboard og We Are Learning har inngått et partnerskap!

Storyboard har fokus på å utvikle engasjerende læringsopplevelser. Med We Are kan vi utvikle pedagogisk og engasjerende 3D-læringsinnhold på en rask og effektiv måte.   

Storyboard AS inngår samarbeid med NAV for fremtidsrettet læring 

NAV betjener ca. 2,8 millioner brukere og forvalter en tredjedel av statsbudsjettet, som dekker viktige funksjoner i det norske samfunnet. NAV har 22 000 ansatte som er fordelt over hele landet som...

Mestringstro og teamdynamikk på arbeidsplassen: En nøkkel til suksess

Mestringstro er et sentralt element for å oppnå suksess på arbeidsplassen, spesielt når det gjelder teamdynamikk. Det er ikke bare individuell tro på egen kapasitet som teller, men også hvordan...

Hvorfor bør du velge asynkron læring?  

I en hektisk hverdag kan asynkron læring være nøkkelen til personlig og profesjonell vekst, uten at den daglige driften forstyrres.

70-20-10-modellen i digital læring!

70-20-10-modellen hevder at læring er en dynamisk prosess som skjer best gjennom en kombinasjon av teori, praksis og interaksjon. Hva tror du: Kan digital læring hjelpe oss med å følge prinsippene...

Webinar: ChatGPT – din nye assistent i Learning Center:

På vårt webinar onsdag 22.11.23 fra kl. 08:30 til 09:15 viste Elin Wiggen og Rune Ødegård hvor enkelt du kan lage kurs ved å bruke din nye assistent i Learning Center – ChatGPT. 

Webinar: Fra «halvstekt» til helt perfekt

Syv fordeler med digital læring i onboarding  

Digital onboarding blir stadig mer vanlig. Hvorfor er det så mange som velger e-læring for å integrere nyansatte? 

Nasjonal sikkerhetsmåned: Sosial manipulering

Ulike former for sosial manipulering kan være Phishing, Spearphishing, Vishing, Pretexting, Catfishing, lokking, Quid pro Quo, Waterholing, Tailgating …
Top