Gå til hovedinnhold

Webinar: Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler!


Spillbasert læring er både effektivt og engasjerende. Men kan det alene dekke læringsbehovene? 

Live Webinar tittel: Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler! Med Karl Fredrik Agnalt fra Storyboard og Claes Ytander fra Bisgame. Dato tirsdag 14. mars kl 08:30 CET tid.

Publisert: February 28, 2023

Dette var noen av spørsmålene vi tok opp på webinaret "Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler!" tirsdag 14. mars.

Det er fort gjort å fokusere på én undervisningsmetode. Men siden vi lærer på ulike måter, passer ikke samme metode for alle! Hvordan kan du nå ut til alle med læringsinnholdet?

Blandet læring kombinerer ulike undervisningsmetoder i et læringsløp. Dette har vist seg å være en av de mest effektive metodene for å lykkes med kompetanseheving.

Men hvilke undervisningsmetoder er best å bruke i et blandet læringsløp? Bør du velge spillbasert læring, eller tradisjonelle undervisningsmetoder?

Vi mener en kombinasjon av disse vil være det aller beste, og i dette webinaret viste vi hvorfor vi i Storyboard brenner for slike løsninger. 

Vi demonstrerte et læringsløp innen ledelse, hvor ett av elementene var 3D-simulering fra BisGame. Læringsløpet var lagt inn i vårt LMS, som også er integrert med Teams. Vi så på følgende spørsmål:

Med oss på laget hadde vi Claes Ytander – mannen bak BisGame. Han gav oss en liten smakebit på BisGame, og deltakerne på webinaret ytret stor ønske om å få se mer av dette. Vi vil derfor sette opp et webinar om BisGame og spillsimulering i nærmeste fremtid. Følg med!

Hvis du gikk glipp av webinaret, kan du se opptaket her! 😊 

Vi anbefaler også denne artikkelen: Har du 3D-simuleringer i læringsmiksen din?

Ferdigheter for fremtiden: Livslang læring for å dekke kompetansegapet 

Livslang læring vil hjelpe oss til å holde oss relevante på arbeidsmarkedet. I dag er det mange virksomheter som ikke har råd til å bemanne optimalt, og som opplever at kompetansegapet vokser.

Fordelene med å integrere LMS med Microsoft Teams 

Visste du at du kan integrere LMS-et Learning center i Microsoft Teams? Hvorfor kan det være lurt å vurdere det? Følg med, så gir vi deg svaret!

Slik motiverer du ansatte til faglig utvikling med e-læringskurs

E-læring vs. tradisjonell læring: Hva er forskjellene? 

Kan den ene formen erstatte den andre? Vi tar en titt på forskjellene mellom e-læring og tradisjonell læring, og det kan hende at du blir overrasket over resultatet. 

Mowi Wins Fife Business Award for Their Innovative Learning Platform

Lykkes du med læringsstrategiene dine? – Slik måler du avkastning på læring!  

Styrk læringsprosessen med gode spørsmål!

Å lære er en kontinuerlig prosess som aldri stopper opp. En effektiv læringsprosess krever imidlertid mer enn bare formidling, det krever gode spørsmål. 

Øk læringseffekten: Varier læringsstiler i læringsløpet!

Se for deg at du sitter på et kurs, men sliter med å forstå informasjonen som kommer frem. Du konkluderer kanskje med at det enten er noe i veien med deg selv, eller med kursholder. Men dette er...

ChatGPT og digital læring … Hva kan vi forvente?

«ChatGPT har allerede vist seg å være en svært verdifull ressurs for digital læring. Med sin avanserte AI-teknologi og evne til å forstå naturlig språk, kan ChatGPT gi brukerne nøyaktige og...

Har du 3D-simuleringer i læringsmiksen din?

Spillbasert læring kan være en effektiv måte å lære på. Hvordan kan noen biter med 3D-simuleringer gjøre læringsmiksen din enda mer fristende? 
Top