Gå til hovedinnhold

Webinar: Fra «halvstekt» til helt perfekt


Lag en engasjerende læringsopplevelse!

Live webinar: Fra halvstekt til helt perfekt. Lag en engasjerende læringsopplevelse! Med Elin Wiggen og Karl Fredrik Agnalt fra Storyboard. Onsdag 25. oktober kl 08:30-09:15

Har du noen gang gjennomført et hyllevarekurs og opplevd at dette var ikke helt oss – det er jo ikke sånn vi gjør det? Du har rett og slett hatt en «halvstekt» opplevelse. 

Hyllevarekurs har fordeler som kostnadsbesparelser, hurtig implementering og enhetlig utforming, men de har ofte begrensninger fordi de mangler tilpasning til organisasjonens behov, kultur, rutiner og målgruppe.

Det er her vårt læringskonsept Fra «halvstekt» til helt perfekt kommer inn i bildet – en kostnadseffektiv løsning du likevel føler deg hjemme i!

I dette webinaret viste vi hvordan man

Våre «halvstekte» temaer er ledelse, varslingsrutiner, IT-sikkerhet, GDPR og MS365 – flere er på trappene.

Vi viste hvordan dette gjøres i vår læringsportal Learning Center, men det kan også være relevant for andre kunder.

Se opptak av webinaret for å oppdage hvordan du kan forvandle «halvstekte» kurselementer til helt perfekte læringsopplevelser!

Du kan også ta kontakt med oss for mer informasjon!

Tar du hensyn til universell utforming i digital læring? 

Hvorfor er universell utforming i digital læring så viktig? Hvordan tar Storyboard hensyn til dette, og hvordan kan det gagne deg og din bedrift?  

Universell utforming av læringsinnhold – et samfunnsansvar

15–18 % nordmenn har en funksjonsnedsettelse. I 2022/23 fikk 12570 studenter utbetalt tilleggsstipend for nedsatt funksjonsevne. Hvordan kan universell utforming av læringsinnholdet inkludere...

SISTE NYTT: Storyboard og We Are Learning har inngått et partnerskap!

Storyboard har fokus på å utvikle engasjerende læringsopplevelser. Med We Are kan vi utvikle pedagogisk og engasjerende 3D-læringsinnhold på en rask og effektiv måte.   

Storyboard AS inngår samarbeid med NAV for fremtidsrettet læring 

NAV betjener ca. 2,8 millioner brukere og forvalter en tredjedel av statsbudsjettet, som dekker viktige funksjoner i det norske samfunnet. NAV har 22 000 ansatte som er fordelt over hele landet som...

Mestringstro og teamdynamikk på arbeidsplassen: En nøkkel til suksess

Mestringstro er et sentralt element for å oppnå suksess på arbeidsplassen, spesielt når det gjelder teamdynamikk. Det er ikke bare individuell tro på egen kapasitet som teller, men også hvordan...

Hvorfor bør du velge asynkron læring?  

I en hektisk hverdag kan asynkron læring være nøkkelen til personlig og profesjonell vekst, uten at den daglige driften forstyrres.

70-20-10-modellen i digital læring!

70-20-10-modellen hevder at læring er en dynamisk prosess som skjer best gjennom en kombinasjon av teori, praksis og interaksjon. Hva tror du: Kan digital læring hjelpe oss med å følge prinsippene...

Webinar: ChatGPT – din nye assistent i Learning Center:

På vårt webinar onsdag 22.11.23 fra kl. 08:30 til 09:15 viste Elin Wiggen og Rune Ødegård hvor enkelt du kan lage kurs ved å bruke din nye assistent i Learning Center – ChatGPT. 

Syv fordeler med digital læring i onboarding  

Digital onboarding blir stadig mer vanlig. Hvorfor er det så mange som velger e-læring for å integrere nyansatte? 
Top