Gå til hovedinnhold

Webinar: Fra «halvstekt» til helt perfekt


Lag en engasjerende læringsopplevelse!

Live webinar: Fra halvstekt til helt perfekt. Lag en engasjerende læringsopplevelse! Med Elin Wiggen og Karl Fredrik Agnalt fra Storyboard. Onsdag 25. oktober kl 08:30-09:15

Har du noen gang gjennomført et hyllevarekurs og opplevd at dette var ikke helt oss – det er jo ikke sånn vi gjør det? Du har rett og slett hatt en «halvstekt» opplevelse. 

Hyllevarekurs har fordeler som kostnadsbesparelser, hurtig implementering og enhetlig utforming, men de har ofte begrensninger fordi de mangler tilpasning til organisasjonens behov, kultur, rutiner og målgruppe.

Det er her vårt læringskonsept Fra «halvstekt» til helt perfekt kommer inn i bildet – en kostnadseffektiv løsning du likevel føler deg hjemme i!

I dette webinaret viste vi hvordan man

Våre «halvstekte» temaer er ledelse, varslingsrutiner, IT-sikkerhet, GDPR og MS365 – flere er på trappene.

Vi viste hvordan dette gjøres i vår læringsportal Learning Center, men det kan også være relevant for andre kunder.

Se opptak av webinaret for å oppdage hvordan du kan forvandle «halvstekte» kurselementer til helt perfekte læringsopplevelser!

70-20-10-modellen i digital læring!

Et velkjent rammeverk eller modell hevder at læring er en dynamisk prosess som skjer best gjennom en kombinasjon av teori, praksis og interaksjon.

Webinar: ChatGPT – din nye assistent i Learning Center:

På vårt webinar onsdag 22.11.23 fra kl. 08:30 til 09:15 viste Elin Wiggen og Rune Ødegård hvor enkelt du kan lage kurs ved å bruke din nye assistent i Learning Center – ChatGPT. 

Syv fordeler med digital læring i onboarding  

Digital onboarding blir stadig mer vanlig. Hvorfor er det så mange som velger e-læring for å integrere nyansatte? 

Nasjonal sikkerhetsmåned: Sosial manipulering

Ulike former for sosial manipulering kan være Phishing, Spearphishing, Vishing, Pretexting, Catfishing, lokking, Quid pro Quo, Waterholing, Tailgating …

Ferdigheter for fremtiden: Livslang læring for å dekke kompetansegapet 

Livslang læring vil hjelpe oss til å holde oss relevante på arbeidsmarkedet. I dag er det mange virksomheter som ikke har råd til å bemanne optimalt, og som opplever at kompetansegapet vokser.

Fordelene med å integrere LMS med Microsoft Teams 

Visste du at du kan integrere LMS-et Learning center i Microsoft Teams? Hvorfor kan det være lurt å vurdere det? Følg med, så gir vi deg svaret!

Slik motiverer du ansatte til faglig utvikling med e-læringskurs

E-læring vs. tradisjonell læring: Hva er forskjellene? 

Kan den ene formen erstatte den andre? Vi tar en titt på forskjellene mellom e-læring og tradisjonell læring, og det kan hende at du blir overrasket over resultatet. 

Mowi Wins Fife Business Award for Their Innovative Learning Platform

Top