Gå til hovedinnhold

Webinar: Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler!


Spillbasert læring er både effektivt og engasjerende. Men kan det alene dekke læringsbehovene? 

Live Webinar tittel: Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler! Med Karl Fredrik Agnalt fra Storyboard og Claes Ytander fra Bisgame. Dato tirsdag 14. mars kl 08:30 CET tid.

Publisert: February 28, 2023

Dette var noen av spørsmålene vi tok opp på webinaret "Spillbasert læring eller tradisjonelle undervisningsmetoder? Ja takk, begge deler!" tirsdag 14. mars.

Det er fort gjort å fokusere på én undervisningsmetode. Men siden vi lærer på ulike måter, passer ikke samme metode for alle! Hvordan kan du nå ut til alle med læringsinnholdet?

Blandet læring kombinerer ulike undervisningsmetoder i et læringsløp. Dette har vist seg å være en av de mest effektive metodene for å lykkes med kompetanseheving.

Men hvilke undervisningsmetoder er best å bruke i et blandet læringsløp? Bør du velge spillbasert læring, eller tradisjonelle undervisningsmetoder?

Vi mener en kombinasjon av disse vil være det aller beste, og i dette webinaret viste vi hvorfor vi i Storyboard brenner for slike løsninger. 

Vi demonstrerte et læringsløp innen ledelse, hvor ett av elementene var 3D-simulering fra BisGame. Læringsløpet var lagt inn i vårt LMS, som også er integrert med Teams. Vi så på følgende spørsmål:

Med oss på laget hadde vi Claes Ytander – mannen bak BisGame. Han gav oss en liten smakebit på BisGame, og deltakerne på webinaret ytret stor ønske om å få se mer av dette. Vi vil derfor sette opp et webinar om BisGame og spillsimulering i nærmeste fremtid. Følg med!

Hvis du gikk glipp av webinaret, kan du se opptaket her! 😊 

Vi anbefaler også denne artikkelen: Har du 3D-simuleringer i læringsmiksen din?

Har du 3D-simuleringer i læringsmiksen din?

Spillbasert læring kan være en effektiv måte å lære på. Hvordan kan noen biter med 3D-simuleringer gjøre læringsmiksen din enda mer fristende? 

Hvordan glemselskurven påvirker læring

«Glemselskurven» i seg selv høres jo ikke veldig truende ut. Men er du klar over hvilken skade den kan forårsake?  

Slik øker du mestringstroen på arbeidsplassen!

Mestringstro fører til økt motivasjon og bedre ytelsesevne på arbeidsplassen. Har du for eksempel fått en oppgave som ligger utenfor komfortsonen din? Din grad av mestringstro vil være...

Våre tips til digital læring på hjemmekontor

De siste årene har satt sitt preg på måten vi jobber på, og hvilke behov vi har for fleksibilitet og kommunikasjon. Mens større virksomheter har evnet å levere konsistent opplæring gjennom...

DEL 2: Slik går du frem for å lage podkast (podkast-utstyret du trenger)

I DEL 1: Slik går du frem for å lage podkast, tok vi opp hvordan du legger en god strategi og planlegger en podkastepisode. Nå er du altså klar for innspilling. Nesten. Først må vi se på om du...

DEL 1: Slik går du frem for å lage podkast

Vi har allerede tatt for oss gode grunner til å starte opp en podkast, og hvorfor vi bør vurdere podkast i læring. Nå er det på tide å fokusere på hvordan vi går frem for å lage podkast. Det...

Derfor bør du vurdere podkast i læring!

I en digital tidsalder har måten vi utvikler kompetanse på, endret seg. Engasjementet for e-læring har økt, bedrifter tester ut nye læringsteknikker, og flere og flere lærer ved hjelp av...

Gode grunner til å starte opp en podkast

Vurderer du å starte opp en podkast på vegne av din bedrift eller organisasjon? I så fall er denne artikkelen til deg!

DEL 2: TOLV FORMER FOR CYBERANGREP – SLIK BESKYTTER DU DEG!

Hva gjør du hvis du får en helt ny minnepinne fra Microsoft Office i posten? Er det trygt, eller er det en form for cyberangrep? 
Top