Gå til hovedinnhold

Hva skjer a?

Hold deg oppdatert

Ferdigheter for fremtiden: Livslang læring for å dekke kompetansegapet 


Hvorfor er livslang læring og kompetansebygging så viktig? Tenk over hvilke endringer i arbeidsmarkedet du har vært vitne til i løpet av de siste 10 årene. Hvor ville vi ha vært dersom vi ikke kontinuerlig utviklet ferdigheter og tilpasset oss nye utfordringer? 

Ingvild Stander for Sekretær.no

Livslang læring vil hjelpe oss til å holde oss relevante på arbeidsmarkedet. I dag er det mange virksomheter som ikke har råd til å bemanne optimalt, og som opplever at kompetansegapet vokser.

Visste du at 52 % av verdens ledere i stor eller svært stor grad tror at mangel på arbeidskraft og kompetanse vil påvirke lønnsomheten i sin bransje det neste tiåret? (PwCs årlige globale CEO survey)

Vi trenger å utvikle ferdigheter som kreves for fremtidens arbeidsmarked. I denne artikkelen vil vi diskutere betydningen av livslang læring, og hvordan e-læring kan bidra til å utvikle nødvendig kompetanse. 

Les hele artikkelen >

Flere artikler

Mowi Wins Fife Business Award for Their Innovative Learning Platform

Øk læringseffekten: Varier læringsstiler i læringsløpet!

Se for deg at du sitter på et kurs, men sliter med å forstå informasjonen som kommer frem. Du konkluderer kanskje med at det enten er noe i veien med deg selv, eller med kursholder. Men dette er...

Lykkes du med læringsstrategiene dine? – Slik måler du avkastning på læring!  

Slik motiverer du ansatte til faglig utvikling med e-læringskurs

Fordelene med å integrere LMS med Microsoft Teams 

Visste du at du kan integrere LMS-et Learning center i Microsoft Teams? Hvorfor kan det være lurt å vurdere det? Følg med, så gir vi deg svaret!

Styrk læringsprosessen med gode spørsmål!

Å lære er en kontinuerlig prosess som aldri stopper opp. En effektiv læringsprosess krever imidlertid mer enn bare formidling, det krever gode spørsmål. 

Har du 3D-simuleringer i læringsmiksen din?

Spillbasert læring kan være en effektiv måte å lære på. Hvordan kan noen biter med 3D-simuleringer gjøre læringsmiksen din enda mer fristende? 

ChatGPT og digital læring … Hva kan vi forvente?

«ChatGPT har allerede vist seg å være en svært verdifull ressurs for digital læring. Med sin avanserte AI-teknologi og evne til å forstå naturlig språk, kan ChatGPT gi brukerne nøyaktige og...

E-læring vs. tradisjonell læring: Hva er forskjellene? 

Kan den ene formen erstatte den andre? Vi tar en titt på forskjellene mellom e-læring og tradisjonell læring, og det kan hende at du blir overrasket over resultatet. 
Top