Gå til hovedinnhold

Om oss

Vi skaper kraftfull læring med pedagogikk og teknologi

Har du spørsmål om digital læring, læringsportal, spillbasert læring, eller kanskje du ønsker å bli litt bedre kjent med oss? Ikke nøl med å ta kontakt!

Her finner du oss

Vår historie

Fra Glasspaper til Storyboard i 2005: De tre gutta Rune Thomas Ødegård, Karl Fredrik Agnalt og Tony Holseter var trekløveret som satt med fingrene på tastaturet og utviklet applikasjonsopplæring for mange store kunder.

I over 16 år har vi utviklet e-læring og levert læringsportaler til små og store virksomheter i alle bransjer, både privat og offentlig sektor. Vi har opparbeidet oss solid kompetanse innen både digital læring og læringsteknologi tilpasset et moderne arbeidsliv. Vi har prøvd ut utallige virkemidler som styrker koblingen mellom pedagogikk og teknologi og er opptatt av at vi selv aldri blir ferdig utlært.

I dag består Storyboard av ni medarbeidere, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder erfarne pedagoger, designere, teknikere, rådgivere og prosjektledere med bred og praktisk erfaring innen kompetanseutvikling og kommunikasjon. 

Våre partnere

Vår svenske partner BisGame bygger på 25 års erfaring innen digital læring og har utviklet en skybasert 3D simuleringsløsning for spillbasert læring. BisGame har hovedkontor i Stockholm, og utviklingsmiljø i India. For mer informasjon om BisGame, se https://bisgame.com/ 

Vår danske partner Cursum A/S utvikler Learning Center, en moderne, kraftig og fleksibel læringsportal (LMS), sømløst integrert med MS 365 og Teams. Storyboard gikk inn på eiersiden i Cursum i begynnelsen av 2017, og er en av hovedeierne.

Cursum har hovedkontor i København og utviklingsavdeling i Manila. Utviklingsavdelingen, som består av et team på 11 personer, ledes av Kristoffer Larsen.   

For mer informasjon om Cursum, se http://www.cursum.com

Top