Gå til hovedinnhold

Menneskene i Storyboard

Ta gjerne kontakt med oss!

Hos oss møter du prosjektledere, pedagoger, manusforfattere, designere og teknikere - et team med riktig kompetanse og erfaring for å utvikle de gode løsningene.

Bilde av Christine

Christine Blixt

Læringsdesigner


Christine har ansvar for løsning og manus i kursene vi leverer. Hun er nøyaktig, og ingen detaljer unngår hennes skarpe blikk. Hun trives med å fordype seg manusarbeidet, men setter også pris på å treffe både kollegaer og kunder. Christine er selvutnevnt fest- og reisekomité.

Bilde av Anette Ræstad

Anette Ræstad

Kreativ leder / læringsdesigner


Anette er utdannet pedagog og har tilleggsutdanning i aksjonsmetodisk prosessledelse. Hun får energi av å dukke ned i komplekse fagområder og problemstillinger og blir inspirert av krevende kunder. Hun er lydhør og løsningsorientert, men tar gjerne en kamp for å utfordre kunden. Anette liker å være kreativ og lage løsninger i godt samspill som fører til engasjerende læring.

Bilde av Kristian Tharaldsen

Kristian Taraldsen

Seniorrådgiver - digital læring


Kristian utvikler animasjoner, designer tekniske løsninger og gjennomfører teknisk test. I tillegg leser han inn profesjonell voice, redigerer og implementer i kursene. Kristian elsker å bruke hodet for å komme med nye, kreative og effektive løsninger og trives best når arbeidet er lite rutinepreget.

Bilde av Elin Wiggen

Elin Wiggen

Senior prosjektleder


Elin er utdannet pedagog og har videreutdanning innen informatikk og er sertifisert i PRINCE 2. Som prosjektleder er hun strukturert og har god kontroll på prosjektene våre, enten det gjelder implementering av LMS/læringsportal eller utvikling av e-læringskurs og andre digitale læringsprosjekter for kundene.

Bilde av Kristian Wilberg

Kristian Wilberg

Salg og marked


Kristian er ansvarlig for våre salg- og markedsaktiviteter og sørger for at kundene våre får den oppfølgingen de fortjener. Han er opptatt av gode kundeopplevelser og godt samarbeidsklima, og er mannen du skal kontakte dersom du ønsker å lære mer om våre produkter og tjenester.

Bilde av Tony Holseter

Tony Holseter

Opplæringsansvarlig


Tony er opplæringsansvarlig for Learning Center. Han bistår med implementering og utvikling av ny funksjonalitet, og sørger for å formidle kunnskapen ut til kundene. Tony er tilgjengelig og hjelper kunder med daglige utfordringer de måtte ha i Learning Center.  

Bilde av Rune Thomas Ødegård

Rune Thomas Ødegård

Produktsjef


Rune er ansvarlig for implementering av vår læringsportal og å utvikle nye funksjoner. Han er et drivjern som blir motivert av å skape en løsning som gjør det enklere for bedrifter å heve sin kompetanse.

Bilde av Karl Fredrik Agnalt

Karl Fredrik Agnalt

Daglig leder


Karl Fredrik er daglig leder i Storyboard, og er involvert i salg, markedsføring, produkt- og forretningsutvikling. Han deltar i kundeprosjekter som seniorrådgiver, prosessleder og prosjektleder. Han brenner for å sette seg inn i kundens hverdag og problemstillinger og finne gode løsninger for å møte disse

Bilde av Jørgen Follestad

Jørgen Follestad

Art director / utvikler


Jørgen står for visuell utforming og utvikling av rik interaksjon i læremidlene. Han trives best med å bistå manusforfattere og kunder med å finne løsninger som fungerer godt på tvers av tekniske krav og plattformer.

Top