Gå til hovedinnhold

Bli enda bedre på cybersikkerhet, slik at du kan beskytte deg mot ondsinnede nettangrep.

Lær deg å gjenkjenne farer og ta praktiske grep for å bli mindre sårbar på nett.

Gi opplæring som blir husket – ikke kjedelige klasseromskurs som alle glemmer med én gang.

Cyber Crime Time er et morsomt og spennende e‑læringskurs innen cybersikkerhet. Du glemmer nesten at du er på kurs!      

Kontakt oss
Ti vanlige cyberangrep, tretti minutter spilletid, ett spennende mål

Dette omfatter kurset

Sosial manipulering
Amatører hacker seg inn i systemer. Profesjonelle fokuserer på mennesker.
Sikre passord
Slik unngår du at noen finner passordene dine.
Phishing
Nettfisking er en vanlig og effektiv teknikk som brukes for å stjele konfidensiell eller sensitiv informasjon.
Jobbe hjemmefra
Hjemmekontor er ofte mindre beskyttet for dataangrep. Har du full kontroll?
Malware & Ransomware
Ondsinnet og skadelig programvare som angriper PC er, mobiltelefoner, tjenester eller nettverk.
Identitetssvindel
Når noen bruker andres personopplysninger for å utføre et cyberangrep.
Gratis wifi
Alle elsker gratis wifi. Til og med hackerne.
USB-svindel
Hva gjør du hvis du finner en ukjent minnepinne?

Ofte stilte spørsmål

Trusselen mot cybersikkerhet øker. Med økt digitalisering oppstår også nye muligheter for cyberkriminelle. Og hackernes metoder blir stadig mer sofistikerte. Cyber Crime Time er et e‑læringsspill om cybersikkerhet. Her kan spilleren ta på seg rollen til en hacker. De vanligste angrepsteknikkene blir presentert på en spennende måte. Man kan lære mer om hvordan de fungerer, og hvordan man kan beskytte seg mot dem. Den beste måten å beskytte deg mot hackere på, er nemlig å forstå hvordan de tenker!

Cyber Crime Time er en morsom og spennende opplæring i cybersikkerhet. De færreste liker å lese side opp og side ned om emnet, og konsentrasjonen forsvinner ofte raskt i vanlig klasseromsundervisning. For å kunne forstå de grunnleggende prinsippene om cybersikkerhet og praktisere dem i hverdagen, er det viktig å presentere dem på en motiverende og interessant måte. Cyber Crime Time gjør god bruk av spillbasert læring ved å skape et engasjerende miljø. Den drar deg inn i en historie du vi huske i lang tid etterpå.

Det tar ca. 30 minutter å fullføre spillet. Du kan spille i ditt eget tempo og ta pauser når du vil. Du trenger ingen forkunnskaper for å spille det.

Cyber Crime Time er tilgjengelig på engelsk, tysk og nå endelig også på norsk! Hvis du ønsker å få spillet oversatt til et annet språk, kan se på muligheten sammen.

Ja, Cyber Crime Time kan integreres med alle læringsstyringssystemer (LMS) som støtter SCORM 2004 eller SCORM 1.2. Du kan også få tilgang til Cyber Crime Time gjennom en skybasert læringsportal. Trenger dere ny LMS for virksomheten deres? Vi kan hjelpe dere med det også!

Prisen avhenger av antall brukere i virksomheten din. Ta kontakt med oss for uforpliktende demo og pristilbud!

Cyber Crime Time er et spennende og engasjerende e læringsspill innen cybersikkerhet som hjelper deg og virksomheten din å beskytte dere mot cyberangrep. Spillet omfatter de vanligste angrepsmetodene som sosial manipulering, phishing, malware og ransomware (løsepengevirus), USB svindel, identitetssvindel, stjeling av passord, utnyttelse av svakheter i hjemmekontor og på gratis wifi tilkoblinger.

Cyber Crime Time kan spilles på stasjonær eller bærbar PC, nettbrett eller mobiltelefon. • Windows: Chrome, Firefox, og Edge (de to nyeste versjonene). Internet Explorer støttes ikke. • Mac: Safari (de to nyeste versjonene). • Android: Chrome (de to nyeste versjonene). • iOS: Safari (de to nyeste versjonene). Du får best spillopplevelse når du har nyeste versjon av nettleseren. Husk å slå på lyden!

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, vi svarer på alle spørsmål du måtte ha! Send oss en e post til info@storyboard.no eller ring oss på (+47) 22 47 22 80
Kontakt oss
Top