MENY Masters

Dagligvarekjeden MENY hadde store utfordringer for å lykkes med sin ambisjon om et generelt og spesifikt kompetanseløft for sine i overkant av 10.000 medarbeidere.

Løsning
MENY engasjerte Varde Hartmark til å bygge en helt ny læringsarena, og Storyboard ble engasjert til å utvikle e-læringskursene i løsningen.

MENY Masters er MENYs læringsarena for all kompetanseheving i hele kjeden. MENY Masters er fleksibel, og kan enkelt tilpasses de behov kjeden til enhver tid har innen kompetanseheving.
MENY Masters er en mobile-first løsning som består av nyskapende digitalisering, gamification, sosial læring og SMART kommunikasjon.

Storyboard utviklet i perioden april-september 2016 10 e-læringskurs som dekket hele produktspekteret i butikkene. E-læringskursene er varierte, og egner seg godt til å tas på mobil. Bruk av ulike virkemidler som film, bilder, oppgaver og animasjoner gjør læringen engasjerende og virkningsfull. Kursene er obligatoriske for alle ansatte, og følger et opplæringsløp med bestemte tidsintervaller.I 2017 utvikler Storyboard fem kurs til for mer erfarne medarbeidere.

Resultat

  • MENY rapporterer stor gjennomføringsgrad på kursene og stor aktivitet på konkurranseaktivitetene.
  • MENY rapporterer også lavere svinn og bedre lønnsomhet i de butikkene hvor det er høyest gjennomføringsgrad på kursene.

HOS MENY FÅR KUNDENE HELE HANDLELISTEN PÅ ETT STED. VI GIR VÅRE KUNDER DEN BESTE HANDLEOPPLEVELSEN. KVALITETEN OG UTVALGET ER STORT OG DET ER ALLTID MULIGHETER FOR SMARTE KJØP. VÅRE DYKTIGE MEDARBEIDERE YTER GOD SERVICE BASERT PÅ GOD VAREKUNNSKAP.